DEKORÁCIÓS FALFESTÉS

Varázsold otthonosabbá mindennapjaidat dekroációs falfestménnyel! 
Egy nagyobb kiterjedésű, akár falakon átnyúló méretű kép vonzóbbá teheti a nappalidat, egy gyerekszobát, irodát vagy üzlethelységet.
Ha szeretnél egy saját falfestményt, szívesen segítek a megvalósításban!

HOGYAN KÉSZÜL?

Az ötleteléstől a megvalósulásig...

Saját elképzeléseid alapján, vagy interneten látott mintát alapul véve is kezdődhet az ötletelés. Vagy akár gyermeked kedvenc mesefiguráit is választhatod. Lehetőség van foszforeszkálós festék használatára is, mely megnyugtató hatással bír a sötétben félő gyermekek számára.
Elképzeléseid alapján vázlatrajzokat készítek és a minta kiválasztása után rátérünk a méretek egyeztetésére, hogy mekkora falfelületen helyzedkedjen el a festmény.

A falat célszerű szobafestő szakemberrel előkészíttetni, és lefestetni mielőtt a minta rákerülne, így annak élettartama meghosszabítható. Az amortizált vagy koszos fal egyrészt megnehezítheti a munkát, másrészt a minta sem fog jól mutatni rajta. Minél simább a fal felülete, annál egyenletesebben lehet felvinni rá a festéket és minél halványabb a fal színe, annál jobban tudnak érvényesülni a dekoráció színei. Sötét árnyalatú falon világosabb színt nehéz produkálni a festék és a színek tulajdonságai miatt.

Miután megbeszéltük a fontos szempontokat, egyeztetjük az időpontot. Egy falfestmény elkészítése időigényes folyamat, a minőségi és precíz munkához idő kell. Így több napot, akár egy hetet is igénybe vehet, naponta maximum 8-10 munkaóra vállalásával. Ezeket a szempontokat kell időpont egyeztetéskor figyelembe venni.

A munka látható része ezek megbeszélése után kezdődik. A minta vázlatát először grafit ceruzával halványan felrajzolom a falra. Amennyiben úgy gondolod, hogy változtatni szeretnél rajta, elvégzem a szükséges módosításokat, majd folytatom a munkát a színek kikeverésével és a festéssel. Az alkotás során akril festéket használok, mely teljesen fedő, gyorsan száradó és száradás után vízálló, vizes alapú dekorációs festék.

Végezetül jöhetnek az utolsó simítások, és amennyiben a megrendelő elégedett a végeredménnyel, a falat használatra készen átadom.

ÁRAK

Minden falfestés egyedi, így az árak is különbözőek...

Az árak különbözőek a munka bonyolultságától és a minta méretétől, színhasználatától függően.
Ezen kívül a festés helyszíne is befolyásolhatja az ár alakulását.
Az alábbi négyzetméter árak csak tájékoztató jellegűek:

Egyszerűbb, kevés színből álló minta:
15.000 Ft/

Bonyolultabb, több színből álló kép:
20.000 Ft/

Ha felkeltettem érdeklődésedet, várom megrendelésedet a boglarka@bbbart.hu email címre. Leveledben írd le elképzelésedet, a festés helyszínét és csatolj egy képet a festendő falról. Hamarosan felveszem veled a kapcsolatot az árajánlattal kapcsolatban.

Munkáim megtekintéséhez látogass el a galériába!

Korábbi munkáim megtekintéséhez látogass el a galériába!

IMPRESSZUM

Tárhelyszolgáltató:
Név: Ezit Kft.
Székhely: H-1132 – Budapest – Victor Hugo utca. 18-22.
Üzemeltetési osztály: rendszergazda@ezit.hu

Honlap tulajdonosa:
Név: Borsodi Betta Boglárka
Lakcím: 8000 Székesfehérvár, Kertész utca 11.
Elérhetőség: boglarka@bbbart.hu