Szállítási és fizetési információk

Szállítás

A házhozszállítást az MPL, DPD vagy GLS futárszolgálat végzi. 

Házhozszállítást jelenleg csak Magyarországon belül vállalunk.

A házhozszállítási idő 2-5 munkanap, és Magyarország területén belül ingyenes.

Fizetés

ELŐRE UTALÁS
A megrendelt termék ellenértéke átutalással is kiegyenlíthető. Ebben az esetben a rendelést visszaigazoló e-mailben elküldök minden információt (név, számlaszám, számlavezető bank, közlemény), ami alapján át lehet utalni a rendelés összegét. Amint a pénz megérkezik a bankszámlára, e-mailben elküldöm Önnek a számlát (ami természetesen további fizetési kötelezettséget nem jelent), és a csomagot 2-5 munkanapon belül eljuttatom a megadott címre.

 

UTÁNVÉT
Ebben az esetben a megrendelt termék(ek) vételárát a csomag átvételekor, közvetlenül a futárnak kell kifizetni.

PAYPAL
Előnye, hogy a PayPal – hasonlóan a kereskedelmi bankokhoz – biztonságosan kezeli az információnkat. Az adatok erősen titkosított rendszerben (SSL, https) vannak kezelve.

Ha már van PayPal fiókja, a regisztrációkor megadott e-mail címet és jelszót szükséges megadni a fizetéshez. A PayPal fiókhoz társított bankkártyával egyenlíthető ki az összeg.

Ha nincs még PayPal fiókja, akkor is fizethet egyszerűen a dombornyomott VISA, MasterCard, American Express, Discover bankkártyájával. A megrendeléskor megadott adatok automatikusan megjelennek az űrlapon.

Bankkártyás fizetéskor a következő adatokat kell megadni:

 • Country: Az ország, ahol a bankkártyát kiállították.
 • Card Number: A bankkártya száma.
 • Expiration Date: A bankkártya lejárati ideje hh/éé sorrendben, ahogy ezt általában a bankkártyán is megadják.
 • CSC: A kártya hátoldalán található háromjegyű biztonsági kód (az aláírás mező felett jobbra).
 • First name: Keresztnév
 • Last name: Vezetéknév
 • Address line 1: Cím (utca, házszám, ajtó stb.)
 • Address line 2 (optional): Ez a mező csak arra szolgál, ha az első sorba nem fértek volna ki a címadatok. Ez az egyetlen nem kötelezően kitöltendő mező.
 • City: Város
 • State / Province / Region: Állam, tartomány, régió
 • Postal code: Irányítószám
 • Telephone: Azt a telefonszámot érdemes megadni, amelyen a bank el tudja érni, ha mégis probléma adódna. (Ne felejtse el megadni az országkódot és a körzetszámot, pl +36301112222)
 • E-mail: Az itt megadott e-mail címre érkezik a visszaigazolás a fizetésről.

A címadatokat érdemes itt még egyszer ellenőrizni.

Ha az összes mezőt kitöltötte, nyomja meg a “Review and Continue” gombot. Itt még egyszer ellenőrizheti a megadott adatokat, a fizetendő összeget és a megrendelt termékeket.

Ha mindent rendben talál, hagyja jóvá a tranzakciót. Pillanatokon belül e-mailben értesítik Önt a sikeres tranzakcióról, ezzel egy időben mi is megkapjuk az értesítést a sikeres fizetésről, és elkezdjük a megrendelés feldolgozását. A fizetésnek ez a leggyorsabb és legolcsóbb módja.

Ha azonban mégsem sikerül a tranzakció, vagy nem érti valamelyik hibaüzenetet, minden további nélkül visszatérhet a honlapunkra oly módon, hogy az oldal alján található „Cancel and return to Wellnessgate.hu” linkre kattint – azaz megszakítom és visszatérek aWellnessgate.hu-ra. Ha ezt teszi, akkor úgy folytatódik a megrendelési folyamat, hogy a PayPal jelzi a fizetés sikertelenségét, és felajánlja, hogy újból próbálkozhat. Itt újra választhat a PayPal fizetés vagy a többi fizetési lehetőség közül.